assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

17 April 2015

Segmen Blogslist willYOU readTHIS?

assalamualaikum wbt


saya tag, semua orang yang baca post ini ;) 

done!

16 April 2015

Midsem Break, 2nd Semester

assalamualaikum wbt

MIDSEM! wohohoho... gembiranyaaaaa hati kalau hari-hari dapat bersenang lenang yeahhhhh

no class
no assignment
no activity
no no no no nothingggg!!!!

awal-awal sem, okay lah. semangat apa semua buat assignment. masuk minggu ke-3 dan 4 tu, mula goyah dengan test, kuiz, assignment. weekend pun kejap je rasa bila jumaat dan sabtu ada kelas.

dan, sem ini, aku gagahkan jugak diri masuk kelas bahasa jepun sorang-sorang. ermm, maksudnya, tanpa teman rapat or coursemates. mula-mula tu kenmain plan nak ambik bahasa jepun sama-sama. lastly, jadual kami clash so sorang terpaksa drop dan sorang lagi terpaksa masuk group kuliah lain :'(

but,

aku survive wehhhh. hahahaha. siap ada kawan baru lagi... dapat kenal budak BA English, Architecture, Agriculture, Ekonomi dan macam-macam lagi. tak lah terperuk dengan sesama budak Fizik je.


suka tengok tulisan jepun yang cute. tapi, reti baca katakana dan hiragana je haha. kanji, ermmmm, long wayyyyyyy to go!

wish me luck! hehe. 
p/s : kejap je dah nak habis semester 2. next sem, dah masuk second year ;)