assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

03 February 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada nile.com.my


assalamualaikum wbt

jom join giveaway ni! mana tahu kalau ada rezeki dapat hehe.

sapa-sapa yang nak join boleh refer blog Lyssa Faizureen . tahu benda ni pun dari blog lyssa jugak :)

nak join, click untuk terbang ke nile.com.my
so, untuk penuhkan RM150 tu, here's my choice! yeayyy









Jumlah semua barang diatas,

RM52.40 + RM24.60 + RM21.40 + RM14.89 + RM15.90 + RM3.10 + RM3.90 + RM4.90 = RM141.09

okay done! walaupun banyak lagi baki nak cukupkan RM 150
haha

nak kena email to give_away@nile.com.my