assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

05 February 2015

Liebster Award


assalamualaikum wbt


terima kasih miss A sudi ngetag blog ni hehe
sebelum terus ke jawapan yang ditanya miss A, here's the rule...

    •     mention the person who nominated with link
    •     answer the question
    •     nominate other blogger
    •     create the questions
    •     notify your nominate
    dan ni adalah soalan-soalan yang miss A tanyakan. taraaaa....
    1. nyatakan satu personaliti diri korang yang korang rasa special
    2. kenapa korang buat blog
    3. apa pendapat korang tentang kpop
    4. bollywood,hollywood or malay stories..mana yang mnjadi pujaan hati
    5. IPTA or IPTS
    6. keluarga or kawan2
    7. kumpul duit untuk travel atau untuk makan di tempat best
    8. siapakah idola korang
    okay, ni pulak jawapan saya. yeayyy haha

    1. umm personaliti special? hurmm kejap nak pikir... humm tak tahuuu lahhhh. haha 
    2. sebab buat blog? haha. blog ni sebenarnya wujud masa aku di  Tingkatan 4. langsung takde motif kenapa blog ni wujud. 
    3. kpop? waahhh dulu memang peminat tegar. tapi sejak umur pun dah dipenghujung belasan tahun, tak sempat dah nak ber'fangirling' nya. tapi, sekarang still layan running man dan drama-drama haha. dan rasanya ada lagi kut post yang aku beria-ria fangirling dengan park yoo chun. ouch, ex aku tuuu :P
    4. huummm maybe hollywood sebab bollywood tak minat. malay, cliche
    5. yeahhh. aku pelajar IPTA.
    6. both. sebab kat rumah dikelilingi keluarga. kat universiti pulak dikelilingi kawan-kawan. so, dua-dua ni penting dalam hidup
    7. untuk travel. i would gladly live out of a backpack if it meant i could see the world.
    8. idola? my own family kut. keke. 

    so, sekarang, soalan-soalan yang ditujukan buat orang yang bakal ditag pulak hihi.
    1. rasa-rasanya korang ada sikap materialistik tak? hehe
    2. apa yang selalu korang buat masa cuti?
    3. tempat paling jauh pernah korang pergi?
    4. suka bertani tak? haha soalan pfftt
    5. pandangan korang tentang make-up?
    6. drama korea paling best pernah korang tengok?
    7. dah kahwin belum? :P
    8. benda pertama korang akan buat kalau menang 1juta?
    haha soalan apa-apa je aku ni. jawab haaaa

    orang-orang bertuah :
    dan sesungguhnya aku baru perasan aku kena tag dua kali untuk liebster award ni. huwaaa sorry awak. tak terperasan mesej kat cbox T.T 


    No comments :