assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

10 February 2015

Giveaway 7 Hari by Syira Lokman


assalamualaikum wbt



jom join!

  •    tak sabar nya tunggu potato salad ni sejuk dulu dalam peti ahahahaha


26 comments :

sayidah napisah said...

goodluck!


awak ditag di sini http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html :)

PeRdU cINta said...

selamat berjaya..

krung krungx said...

hi saya ada klik iklan awok yg maggi kari (promoted konten tu ) nanti awok klik lah sayo punyo pulop ye =)

krung krungx said...

saya jugak ada klik iklan awak yang physio gel ni =)
harap ada balasan hahaha maceh ~
tolong menolong sesama manusia bnyak pahala

budak sembilan lima said...

@krung krungx, haha okay alioh. lawok lahh..kehkeh

Fhatin Amelia said...

good luck dari segmen sama hehe :D
done follow http://mellyareenza.blogspot.com

emma diana said...

Assalam , All the best :0 saya dari GA yang sama , ..http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

saya invite awak join GA saya jum :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

Farahana Ramlan said...

singgah sini :) jemput singgah kak^^
http://farahanaramlan.blogspot.com

Nik Ainaa said...

sy dtg dri GA ni. jemput singgah ke blog kita pulk :D http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

kenny977world said...

dtg berkunjung dr GA yg sama n follow blog #610...
http://kenny977.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

tiey smilez said...

Good luck awak. Datang balas kunjungan :)

Serikandi Solehah said...

Saya datang ziarah kembali dari http://ummumariah.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html...terima kasih datang teratak saya...

Along Polimas said...

Good luck...selamat bersegmen dan lepak2 dengan blog lain ya

Along Polimas said...

Good Luck.
Singgah sini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

Aqilah Azmi said...

Hi qila singgah sini wuhuw! Goodluck jugak sebab qila pun masuk kikiki. :D

Aqilah Azmi said...

sedaapnyaaa potato salad!!
tetiba hiks

Papaglamz said...

singgah dar isegmen yg sama. jom follow papaglamz..

http://www.papaglamz.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

Cik Hani said...

hai hai..
goodluck :)

http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

Yana Siti said...

Singgah cne...gud luck ye sama2 lah kite...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

klu sudi jom join bloglist yana juga...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/bloglist-almira-alwani-2015.html

Syira Lokman said...

TERIMA KASIH SUDI JOIN GA SYIRA...JOM BLOGWALKING...NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG YE :D JGN LUPA CEK SEMULA SYARAT TAUUUU !

Hajar Rash said...

singgah dan follow

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-syira-lokman.html

Zuhaira Nasrin said...

good luck.. blogwalking and follow ^^

kak yatiadam said...

blog yg menarik.. jemput blogwalking..

Papaglamz said...

Singgah bw... Papaglamz ade anjurkan Segmen Amal ni.
SEGMEN BLOGWALKING AMAL WAKAF PEMBINAAN SURAU SEKOLAH RENDAH AGAMA AT-TAQWA TEMERLOH. Jom terjah...!!!

Mrs Yatie said...

good luck awak :)
Jemput join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki ni juga ya :)