assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

07 August 2014

Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah


assalamualaikum wbt



ni adalah segmen first yang dijoin untuk tahun ni. wohoho. dan tengoklaa. ni pun entry kedua untuk tahun ni. bajet busy tak menyempat-nyempat je gayonyo. huh

mmehlah kita pakat klik banner di atas tu ye. hehehe. tak rugi tauuu join. ada hadiah lagi.


p/s: boleh pulak lupa camna nk directkan link pada gambar. heh. betapa lamanyaaa tak jenguk blog sekarang niii. haihh. 

dan kenapa pulak cbox tu jadik camtu?


32 comments :

mis3fa said...

Assallamualaikum... dari segmen blog walking KM
salam kenal.
http://familizone.blogspot.com/2014/08/segment-blog-walking-ogos-by-karya.html

Adinda Baizura Mazlan said...


Blogwalked!

Jangan lupa join segmen ABM juga

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

Norul Rahim said...

salam
singgah dari segmen yg sama ^^
happy blogging

imanina zahri said...

Saya singgah dan follow sini. :) http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum ^_^

Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

nur as said...

Nak link kan, highlight gamba / word and click button 'link' kat atas tu..Hehe
Btw, selamat bersegmen!

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari segmen yg sama.. n done follow sini.. :)
all the best...

Nadirah Mohamad said...

Selamat bersegmen!!

julia abu anuar said...

Salam perkenalan, sy dr segment yg sama. Jom singgah sini.

Cik Mimie said...

Blogwalk dari segmen yang sama :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Farrah MF said...

Berkunjung dari segmen yg sama.
Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

Aina Akmal said...

jengah sini. ^^

http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Oh Fiona said...

Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Bbwana adienia said...

salam..

singgah dari segmen yang sama dan follow awak. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Norniwanie Nasarudin said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama..

http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

follower #572

miya amira said...

singgah dari segmen yang sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Muhammad Khudri said...

singgah dari segmen yang sama
http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Ar Eirza Japar said...

hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nurul Ardilla Noorezan said...

Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Mrs.Zaheer_Hajrah said...

singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

FaraFirhana said...

Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

BW sini dan follow awak =)

Abah Zuki said...

Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

Chqz said...

comelnya blog awak!

singgah dari segmen yang sama. selamat berkenalan :) dah follow

http://renbowlala.blogspot.com/

Free Just 4 U said...

Salam..
Singgah blogwalking semoga berjaya

http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

CT Humairah said...

Selamat Bersegmen
CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
salam kenal and done follow sini..#578
jemput singgah blog CT pulak yaaa..
Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

white lily said...

singgah melawat ^___^

[ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

AyuInsYiraH said...

ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

wawaabdhadi said...

Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

Nadya Dyana said...

Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

Fiza Rahman said...

MEmbalas kunjungan dari segmen yg sama. Salam perkenalan & follow sini.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Engku Muzahadin said...

Melayang singgah hinggap di sini,
Menjamu mata membaca madah,
Tak mahu ikatan tinggal di sini,
Button followers ditekan sudah.

Singgah dari segmen yang sama...
Dan, follow sudah teratak ini!
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

Azhafizah Md Nor said...

Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html