assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

28 August 2014

Hi, Degree Life!


assalamualaikum wbt


berat rasa hati untuk mengemas baju semua tu. 

tabahkan hati, rajinkan diri dan terus bergerak ke hadapan :D

lagipun bukannya tempat asing pun. u piey em tu jugak yang bakal jadi rumah kedua aku for the next 4 years. lagipun, situ kan jugak tempat aku menghabiskan setahun asasi. haha. 

setelah hampir 4bulan bercuti, kini dah tiba masa untuk aku masuk ke dunia baru. dunia pelajar degree. yeah! please be nice to me anyway. hahaha

cuak kut tambahan pulak course aku ni semuanya mengenai fizik. hoho

so, anyone yang tahu pasal major sains instrumentasi? 

walaupun tu first choice aku masa isi borang kemasukan degree, tapi sejujurnya aku masih lagi cuak gila nak belajar benda ni. huhu

wish me luck then! semoga aku akan survive dengan jayanya dalam course ini. yeah. go, athirah!

p/s : dan semoga quote atas tu pun akan bagi inspirasi untuk aku ;) 

7 comments :

Farah Waheda Wahid said...

all the best in your future undertakings dear...

nur athirah said...

@ farah waheda wahid , terima kasih kak! ;)

Faeytynn Zayn said...

dpt kat ne tirah? 1/9 ni prgi kan?1

nur athirah said...

@ Faeytynn Zayn

dapat upm tu jugak. tempat asasi tu jugak. hehe

daftar 2september ni sb dapat kolej yg dftar 2 sept.

Yatty said...

Good Luck Dear ;-)

CiK N.A said...

all the best! ^_^

Adinda Baizura Mazlan said...

All the best! :)

Jangan lupa join segmen ABM ye
http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html