assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

19 May 2014

#hambar

assalamualaikum wbt

post ni dikira post pertama kut untuk tahun 2014 ni. wohoho. 

tetiba malam ni teringin nak menjenguk blog yang sekian lama terpinggir ni. ololo ciannya. habih berdebu kotor semua. erm dan yang paling penting, aku nak minta maaf sesangat kepada sesiapa yang ada meninggalkan komen di post 'belajar di oversea, pros or cons' tu. seriously. komen tu sejak dari disember tahun lepas tak direply dan tak ditengok langsung. huhu. so, sekarang, 2 komen tu pun dah berjaya dijawab dengan jaya dan panjang lebarnya. ngehngeh. semoga berjaya dan panjang lebar di ruangan komen tersebut. heee

setelah setahun mengharungi penat lelah menuntut ilmu di UPM sebagai seorang pelajar Asasi Sains Pertanian, aku akhirnya kini berjaya bergelar bekas pelajar asper. hoho bunyik macam dah dapat ijazah. haktuiiih perasannye ko. 

ummm rasanya tu je la kot.tak dak point lorr.. 

#hambar puiiiii 

1 comment :

krung x said...

comel nya blog dia kemas pulak tue