assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

09 November 2013

errrrr je yang banyak


assalamualaikum wbt.

....

errr..

erm eheh.

pelik pulak bila tengok jari aku tup tap tup  tap atas keyboard mengupdate blog. huh lamo giler dah jari aku ni tak exercise wahaha.

memandangkan aku putus asa dengan soalan kalkulus yang mengarut tu, aku ingat nak siapkan slide presentation biologi pulak. tapi, uhm, apa kebenda ntah la yang aku buat tadi. tetiba teringatkan blog ni yang dah berhabuk bebenor nih. haaaaacchhhuuuuummmm (efek bersin eheh)

and now, here, i end up with sweeping, mopping and 'sental'ing my blog after a loooooong period being abandoned by its owner. eheh. nasib baik ingat lagi bahawa aku pernah ada blog suatu ketika dulu.

errr... kbaii hahaha tu je. blog pun dah bersih. bersih kannn??


1 comment :

ezyra daniel said...

very short enrty hehe..lain kali update lagi ok