assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

18 June 2013

new life, new me :)

Assalamualaikum wbt

Yihuuu dapat update blog~ keke. Masa post yang lepas, aku baru je asperian-to-be, maka sekarang aku officially menjadi warga asper di UPM. Universiti putra Malaysia~ gedung ilmu menara budi~ hehe *semangat universiti ke ni?

So far, so good la hidup aku di sini. Kecuali hal-hal yang melibatkan pelajaran huhu. Sekarang ni, aku dah jadi macam starts from nothing from zero haha. Ye la, kita exam spm tu pegang prinsip belajar untuk exam semata-mata. Selepas je exam, terus hilang ilmu-ilmu yang telah belajar tu semua. Haih

Result mara aku? Hehe. Im trying to erase all about that la. Pilihan aku untuk di upm maybe yang terbaik buat aku. Takpe la, engineering dengan aku tak compatible kut hehe. And, of course impian nak belajar di korea berakhir hingga ke saat ini sahaja. Bye2 south korea. Bye2 angan-angan.

Ps: aku dapat mara so secara automatik aku tak dapat jpa. Saying goodbye to engineering germany. Hehe


3 comments :

Shakirah Rosli said...

oh Goodluck kat upm ! kwn kite pun kat upm tu.. tahniah btw ^^

nur athirah said...

@shakirah rosli
Waah upm?? Hehe. Thank you so much ;) good luck to u too!!!

Nisha said...

Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html