assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

17 May 2013

ASPerian-to-be :)


assalamualaikum wbt

woit, lamo giler aku tak update blog kan. so, hari ni baru teringin nak update hehe. eh, ada ke yang nak baca nih? 

hai budak-budak SPM yang lain! result upu camna? dapat uni mana? dapat matrik mana? haha

ASPerian! hehe. klu la tu aku dapat uni mana :)

UPM in sha Allah, here i come la. Alhamdulillah tercapai jugak hasrat nak masuk asasi sains pertanian upm. walaupun hasrat murni untuk uitm + usm(pelan jangka panjang la ni) musnah. ugh, lupakan yang tu. anggap je plan A tak dapat, ada lagi plan B!

lagipun, aku dah ada kawan yang dapat ASPer sekali. yeay! sekurang-kurangya tak de la awkward sangat nak cari kawan kat sana ye?

so, ada tak sesiapa yang kat sini dapat ASPer jugak? hai coursemates! *lambai-lambai

dan, ada tak sesiapa yang dapat matrik selangor? hehe

jom la kongsi-kongsi dengan saya korang dapat uni mana, matrik mana kat bawah sana. hehe

saya comel. saya malas nak belajar. saya nak tidur je :P

p/s : jauh di sudut hati, still wishing for the best untuk jpa dan mara tu. haih, sabo je la nak tunggu result tu :(