assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

09 March 2013

Segmen : My Best K-Drama by Aziera


assalamualaikum wbt.

oit oit, join segmen lagi. hehe. dah lama teringin nak join segmen pasal k-drama, kpop dan segala perkataan yang ada huruf k di depannya ;)


//klik banner cute di atas untuk join. 

drama yang saya pilih sebagai my best k-drama ever ialah drama ROOFTOP PRINCE! err, drama ni tak menyebabkan saya keluar air mata darah, tapi menyebabkan saya gelak macam orang gila.


drama ni mengisahkan seorang putera mahkota dari era joseon tersesat dalam dunia moden semasa dia cuba merungkai misteri pembunuhan puteri mahkotanya. pffftt. *ketidaklogikan disini :)

kenapa saya minat sangat dengan drama PUTERA ATAP ni ?
  • fakta pertama : sebab PARK YOO CHUN yang jadi watak utamanya!
  • fakta kedua : sebab PARK YOO CHUN yang jadi watak utamanya!
  • fakta ketiga : sebab PARK YOO CHUN yang jadi watak utamanya!

dan, memandangkan saya  dah tak tahu nak tulis apa, saya letak gambar pinjam banyak-banyak boleh? hihi


part paling sedih dalam drama ni



wahahaha. yang ni memang sengal!



ending yang agak pelik. lama jugak nak paham ending drama ni. haha. lembab!



terima kasih sudi singgah ;)


p/s : reaksi aku bila dimarahi cikgu memandu kat sebelah. wahahaha

3 comments :

Mawar berduri said...

situasi ::

rambut panjang (>__<')
rambut pendek (^__^)

nur athirah said...

@Mawar berduri haha, masa rambut panjang, seriously tak hensem! ;)

syahirah said...

xpernah jumpa segmen camni
good luck =)