assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

25 March 2013

Manusia yang tak pernah bersyukur


assalamualaikum wbt.

  •   sebelum SPM, berdoa kepada Allah swt mintak dipermudahkan untuk jawab soalan
  •   selepas SPM, berdoa kepada Allah swt agar dikurniakan keputusan yang cemerlang
  •   bila tak dapat straight As or capai target, ADAKAH KITA MENGUCAPKAN ALHAMDULILLAH KEPADA-NYA?
mungkin ada segelintir daripada kita yang lupa. lupa bahawa setiap yang terjadi ada hikmahnya. lupa bahawa Allah swt telah merancang segalanya untuk kita.



janganlah kita berputus harapan bila tak dapat keputusan yang baik. berapa A SPM tu tak penting. yang paling penting, ilmu yang kita dapat sepanjang 11 TAHUN kita belajar di sekolah.
p/s : result aku cukup-cukup makan je untuk apply PILN. haha. doakan supaya dipermudahkan permohonan aku tu yer? erk, actually, tak isi pun lagi ;)

3 comments :

Faeytynn Zayn said...

betul tu betul setiap hembusan nafas kita ni nikmat yg Allah bg pda kite.

Zaf98 said...

huhuuu~ c0mel jer gambar tu~
suke entri ni~ :D

anak jati temerloh said...

kena muhasabah ni...

http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/