assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

26 February 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

26 comments :

KK said...

as salam..
singgah sini dari segmen y sama! ^^
salam perkenalan dari KK :)

comey lahh cursor nie..heee..suka :)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

salam...dari segmen yang sama,,:)done follow u..#395

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

deno said...

deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Muhamad Izham Sa'idan said...

Assalamualaikum,
salam perkenalan, datang dari segmen sama...
http://dzakircrew.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html#comment-form

Etuza Ezawarna said...

asalam..dari segmen eraz..done follow

mizzniya said...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nao Mei said...

jom santai kat belog cik akak

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Nao Mei said...

follow sini....

jom singgah sni balik

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

athirah said...

@KK err, cursor tu pun ambik yg freebies orang lain punye jugak.. hihi

athirah said...

@~N!k nURfAt!hAH hARun~ terima kasih :)

Seneorita Baharin said...

salam dear...balas kunjungan dr segmen yg sama..btw done follow u :D
good luck eyh..

athirah said...

@Mia Liana terima kasih sudi follow :)

Aini Yunus said...

dtg dr segmen yg sama..
http://afiahani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
salam kenal..

Hatimi Tahirruddin said...

dtg sini balas kunjungan....:)

Iqbal Rosly said...

salam perkenalan ! balas kunjungan awak !
http://iqroze.blogspot.com/

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal, singgah dari segmen yang sama dan follow awak...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...;)

http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

NurulFHMT ◕‿◕ said...

datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jom ke blog saya pulak :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

SAM DIA said...

Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul said...

Datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Blog Lawa :) .. Singah-2 lah ke blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html


Jom Join GA Alja . Alja sedang mencari 90 Pemenang . Mana tahu Rezeki awak :) http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Nurul Yuyu said...

Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html