assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

14 January 2013

saya bebas daripada SPM !

assalamualaikum wbt.

finally, i'm back! tapi, completely in a different situation. dalam post lepas, aku masih lagi duk nervous untuk spm dan SEKARANG aku nervous untuk resultnya pulak. non stop nervousness in our lifetime, haha!

kadangkala timbul jugak jealous bila tengok 'budakbudak' pergi sekolah tiap-tiap pagi. hemmm, hidup sebagai seorang pelajar sekolah memang best walaupun kadang-kadang rasa terkongkong. but, its tooo late for me to rasa menyesal kenapa aku malas study tahun lepas, malas nak pergi sekolah, malas nak siapkan homework bla bla. TOO late, babe! all that i can do now is TAWAKKAL to Allah! moga-moga aku dimurahkan rezeki untuk mendapat keputusan cemerlang dalam spm ni, Amin! 




hoho, kenangan di zaman comot beruniform sekolah! 

sekarang aku banyak habiskan masa dengan tv, novel, komik, and internet! oh, heaven. semua benda ni dah jadi 'halal' bagi aku sejak diharamkan tahun lepas. tapi,tang tv dan internet tuu aku selalu je langgar hukum hakam buatan sendiri ni. prinsip aku sekarang, satu malam satu novel. memang menepati dengan konsep segalagalanya1Malaysia sekarang ni ;) segala macam novel aku bantai. novel-novel yang selama ni aku tak pandang kini aku peluk tiap-tiap malam, haha. 

okay, its almost 12.30 pm now. gottago. mandi pun belum ;)

p/s : header tu tak nak tukar lagi sebab saya bangga menjadi salah seorang calon spm 2012

No comments :