assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

19 January 2012

Desktop pilihanku bersama PM ~

assalamualaikum wbt .
join segmen lagi . tapi , kali ni segmen yang dianjurkan pm aka pendamba mawar ! nak join jugak , klik sini .


okay , suka sangat dengan gambar ni . sebab ada pantai and also seohyun ! ops , sejak bila aku minat soshi ni ? maybe aku minat seohyun disebabkan jung yonghwa kut . ahah ! 
ahh , finally dapat rehat jugak . CUTI ! dapat jugak tengok flower boy ramyun shop :P mood malas untuk study datang !

12 comments :

gades pelik said...

hik3 gades pun minat seohyun sebab tengok wgm..epas tu xminat da..wee tapi cantik desktop :)

gades dah tengok FBRS..mmg best tapi tak dapat kalahkan city hunter :)

Pendamba Mawar said...

mesti layan WGM ni.hehe

btw mekasih join nanti PM kuarkan senarai

athirah said...

@gades pelik ahaha , fbrs best ! city hunter tak tergerak hati lagi nak tengok :) ahaha . hero fbrs hensem giler !

athirah said...

@Pendamba Mawar of course ! layan WGM ! diorang sweet kuwt ! tapi , sekarang ni layan woojung couple pulak . :)

nor aqilah said...

uh . don't say u like YongSeo CP ? urghh ~ i don't like them .

yad'z said...

hahahaa... okeyy likeee.. mereka kapel yang comel dalam wgm.. hiks

athirah said...

@nor aqilah y ? erm , tapi diorang cute giler . ahahaah :)

athirah said...

@yad'z diorang cute kan ?

Lea Isnawi said...

lawo desktop die :)

Eza Boom Boom :) said...

singgah sini dari segmen abang PM. Hihi. :)

comel la gambar dekstoppp. :)

jalan-jalan blogwalking ^^

DiDiE eLa said...

kosong jer desktop diaa..ke didie yg xnampak? hehe

zeybubumoshiiyui said...

alolo, cantik!