assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

19 January 2012

Desktop pilihanku bersama PM ~

assalamualaikum wbt .
join segmen lagi . tapi , kali ni segmen yang dianjurkan pm aka pendamba mawar ! nak join jugak , klik sini .


okay , suka sangat dengan gambar ni . sebab ada pantai and also seohyun ! ops , sejak bila aku minat soshi ni ? maybe aku minat seohyun disebabkan jung yonghwa kut . ahah ! 
ahh , finally dapat rehat jugak . CUTI ! dapat jugak tengok flower boy ramyun shop :P mood malas untuk study datang !

02 January 2012

tips belajar yang tip - top !

assalamualaikum wbt . bismillahirahmanirrahim .
esok , secara rasminya aku bergelar pelajar tingkatan 5 . huh , takutnya ! hari ni , hari pendaftaran . tiada perkara yang luar biasa berlaku . cuma , fuhhh , letih gila duk usung 19 buah buku teks . kami , pelajar form 5 baru je dapat buku teks . insyaAllah , esok start belajar . maka bermulalah episod - episod kami di 5 science 1 XDD . 


tak nampak eh tulisannya ? ololo , siannya . aku printscreen dr blog cik anis . nak tengok dengan lebih jelas , nah , click link ni cepat ! http://anisfadliyana.blogspot.com/2011/12/final-exam.html
#sorry kak , tak mintak kebenaran nak printscreen . 
usaha + tawakal + keredhaan Allah = KEJAYAAN , insyaAllah .