assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

25 December 2011

AWESHOMEE 1ST GIVEAWAY SMURFS BY CAROLINA


giveaway lagi ! mianhae . 
meleleh air liur tgok hadiah GA ni . comel giler stuff smurfs tu :) hot kan smurfs sekarang ? 
actually , baru je bercadang nak beli keychain smurfs ni . nak letak kat beg ! ahaha . start tahun depan aka minggu depan ,  saya akan pastikan bahawa semua barang saya terdiri daripada benda - benda yang cute -_-
ops , anyway , saya tag semua yang baca entry ni . click banner untuk join .
\assalamualaikum/

23 December 2011

blog paling ringan di Malaysia


the 2nd contest for today :) blog yg berat ni pon nak join jugak ! uhh , menggedix nak join jugak ! ehehe .
now , mangsa tag buat kali ni ialah tieqa , memandangkan aku tengah bukak blog dia ! so , amik je la ye . peace ~

END YEAR RANDOM GIVEAWAY


Assalamualaikum wbt .
tak rugi kalau anda men'join'kan diri ! nak join jugak ? click banner di atas ASAP sebelum tamat tempoh ! 
buat hapa duk termenung lagi ? CLICK cepat haku kate . hisyh , budak nih :)
note : TAHNIAH kepada yang berjaya dalam pmr tu . tahun depan aku dah jadik senior aka pelajar tertua di sekolah . best ke tak best ? 

19 December 2011

BEN ASHAARI Tanya Aku Nak ke IPT mana ?


Assalamualaikum wbt .
pada petang yang aman damai ni , saya dengan bangganya menyertai segmen ben ashaari ! :) first time join segmen tau ! sapa yang nak join jugak , jum click banner kat atas cepat-cepat . 

ipt yang saya nak masuk .
emm , maybe usm kuwt . samada kat penang or kelantan ni jugak ! lagipon aku berminat nak amik course medic . second choice pulak , maybe farmasi ! ahaha . memang berminat dalam kerjaya yang bertapak kat hospital nih . 

negara yang saya nak pergi .
negara yang saya terimpi-impi ialah aussie . korea pon BEST jugak ! tapi , budak yang amik course medic ni selalunya study kat india , mesir , indonesia or ireland :) bergantung pada keadaan je la . doakan saya dapat keputusan yang cemerlangterbilanggemilang dalam SPM tahun depan ye . 

cita - cita .
memandangkan saya minat medic , cita-cita saya adalah menjadi seorang doktor . lepas amik pengalaman bekerja di hospital kerajaan , saya berimpian nak bukak klinik sendiri . tapi , kalau cita - cita saya nak jadi doktor ni tak tercapai , saya nak bukak kedai haiwan kut . ahahah . \ohrabbityangcomel/

bagi memastikan impian saya ni tercapai , saya BERIKRAR akan belajar bersungguh-sungguh tahun depan . tak nak berfoya-foya main-main kat sekolah :) SPM tak semudah PMR ! 

sumber inspirasi saya ? emm , actually , saya ada sorang kawan kat fb ni , dia study kat korea . walaupon saya tak kenal dia and dia pon tak kenal saya , tapi , saya suka usha gambar - gambar dia kat korea . seriously , memang jealous bila tengok dia lepak-lepak hujung minggu kat tempat-tempat yang selalu kita dapat tengok dalam drama ! 


♫  DOAKAN SAYA BERJAYA !

03 December 2011

contest blog simple but awesome !

okay , another contest . ni semua pasal nak tebus kesilapan bodoh diri sendiri nih . hisyh . join contest , buat entry , but then , lupa nak bagi link entry tu kat penganjur ! hiiii , bodoh giler kan ? so , nak ikut join contest ni , click the banner , sweetheart !
cepat click ! sebelum tarikh akhir iaitu 13 december ni . owh , tu birthday kawan aku la !