assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

11 November 2011

contest tema blog paling unik ~

annyeong ! mood hari ni : sedih (berkabung) sebab sekor rabbit aku dah menghembuskan nafas terakhir .
tapi , aku buleh jer bergelak-gelak sekuat hati tengok berpuluh-puluh episode running man . seriously , rm episode 63 and 64 memang daebak . snsd memang lawak giler !
anyway , jom join contest ni . tak ruginya kalau korang join . meh join !
- hanya terbuka untuk follower @ fan blog little cupcakes sahaja .
- create satu post tentang contest ni .
- letakkan banner contest ini . tak payah karang balik story ni .
- tinggalkan URL ENTRY tu kat comment post ni . 
sapa - sapa nak join just click on the link , okay ? done . kbaii !

No comments :