assalamualaikum wbt. untuk tinggalkan jejak, komen sahaja di mana-mana entry bersama link anda. terima kasih! sambil-sambil tu jangan lupa klik nuffnang sekali. kehkeh

11 November 2011

contest tema blog paling unik ~

annyeong ! mood hari ni : sedih (berkabung) sebab sekor rabbit aku dah menghembuskan nafas terakhir .
tapi , aku buleh jer bergelak-gelak sekuat hati tengok berpuluh-puluh episode running man . seriously , rm episode 63 and 64 memang daebak . snsd memang lawak giler !
anyway , jom join contest ni . tak ruginya kalau korang join . meh join !
- hanya terbuka untuk follower @ fan blog little cupcakes sahaja .
- create satu post tentang contest ni .
- letakkan banner contest ini . tak payah karang balik story ni .
- tinggalkan URL ENTRY tu kat comment post ni . 
sapa - sapa nak join just click on the link , okay ? done . kbaii !

05 November 2011

contest cute blog design~

//mian..xabih-abih ngan jyj!//
my first time nak join kontes-kontes macam ni . selama ni , malas ! :)
anyway , thanks to atin vip because aku baca pasal ni kat blog dia .


the rules :
1. follow zaeralovesofya and coloured
2. untuk semua blogger Malaysia
3. terbuka untuk lelaki dan perempuan
4. ambil banner and buat satu simple entry
5. like page fb (xwajib)
6. tinggalkan link entry dlm kotak komen
7. hanya empat pemenang dipilih
done . kbaii !